Northosts

Northosts – levererar WordPress Hosting i världsklass!

Säkert, pålitligt och skalbart.

Du driver din WordPress-affär, vi tar hand om resten.

Hosting i Amazon-molnet

Amazon är överlägset den största och mest kompletta molntjänstleverantören, vilket gör att vi kan omvandla din WordPress-webbplats till en helt horisontellt skalbar, globalt distribuerad, snabb och framtidssäker lösning.

Framtidssäker hosting – Full Code Hosting

Northosts bygger vi upp din sida i en komplett horisontell skalbar och driftsäker arkitektur. Den drivs av minst två WordPress-container som säkrar att det alltid finns en version av sidan uppe, även om en container skulle krascha. Trafiken fördelas av en Elastic Load Balancer, tunga mediafiler distribueras via ett globalt Content Delivery Network (CDN). Säkerheten bygger på inkapsling i ett eget Virtual Private Cloud (VPC) och en Web-Application-Firewall (WAF), filtrerar bort 60-70% av alla vanliga angrepp (SQL-Injections, XSS-Attak). Vi sköter trafikbevakning, uppgradering av WordPress samt kodhantering och har på det sättet löst många av dagens hosting utmaningar:

  • Tillfälligt hög belastning. Trafiken till webbplatsen ökar temporärt t ex under Black Friday, biljettsläpp, lyckat reklamkampanj m m.
  • Overcrowding i vanlig hosting miljö. På vanlig hosting delar du server med andra sidor, som påverka prestandan även av din hemsida.
  • Globala fördelning, CDN. Det löser en stor del av de geografiska problemen (statiska filer utgör nästan alltid den stora datamängden av en sida) och minska även requests till servern.

Driv din WooCommerce på samma server-arkitektur som världens största e-handlare, Amazon.
Kontakta Northosts – WordPress Hosting i världsklass!